utomhus-16x9.jpg (1)

Stugan

Mitt i spektakulär natur, fortfarande med full bekvämlighet!

Vi som äger och driver stugan älskar fjällen och dess natur, både sommar och vinter. Men även om vi kan uppskatta någon natt i tält på fjället är det skönt att ha det riktigt bekvämt när man väl kommer tillbaka till stugan. Därför har mycket kraft lagts på att ha en bra standard och många bekvämligheter. Saker som att kunna tvätta, slippa lägga tid på handdisk eller strömma film över Internet de dagar när fjällvädret visar sig från sin sämre sida.

Stugan eller vi kanske ska säga "Villan" är rymligt och nyrenoverade 4 sovrum med 8 sängplatser totalt. 2 nygjorda badrum och ett helt nytt kök gör att stugan känns som hemma, och kanske till och med bättre. Fördelningen av sovrum med 2 sovrum uppe och 2 nere gör att lätt 2 familjer kan vistas i huset samtidigt. Badrummen är också fördela på varsin våning. Stort rymligt vardagsrum med 6-8 personer samt utgång till Punsch-verandan där vårsolen väntar.

kök-16x9.jpg

Se fler bilder på stugan och dess omgivning i galleriet.

Kontakt

Tullåsstugan i Storsjö
Storsjö 260

Storsjö Kapell, 840 34

E-post: gastservice@tullasstugan.se
Telefon: +46 76-902 71 44

Bokningsförfrågan görs enklast och snabbast direkt här på vår webbplats. Gå till sidan Bokning för att direkt se vilka veckor som är lediga samt priser för olika veckor.

Senaste bilden från vår webbkamera.