Vanliga frågor och svar

Tveka inte att kontakta oss om ni har ytterligare funderingar.

Hur går bokning till?

1. Ni gör en, icke bindande, förfrågan här via webbplatsen genom att välja en vecka och sedan fylla i er information i de efterföljande stegen.

2. Ni får en bekräftelse via e-post att ni gjort en förfrågan.

3. Vi behandlar manuellt er förfrågan och återkommer eventuellt till er om det är några frågor eller om ni hade några speciella krav.

4. Vi tar fram priset ni skall betala inkluderat extra tjänster och eventuella rabatter.

5. Ni får betalningsinformationen skickad till er. När anmälningsavgiften är betald blir bokningen bindande och de vanliga reglerna för avbokning gäller.

Är bokningsförfrågan bindande?

Nej. Fram tills anmälningsavgiften erlagts kan ni avboka utan några kostnader kopplade till det. När anmälningsavgiften är betald övergår förfrågan till en bokning och blir bindande och de vanliga reglerna för avbokning gäller.

Måste jag betala hela beloppet direkt?

Det beror på hur nära inpå vistelsen ni gjort er förfrågan.

Kortare än 60 dagar innan vistelsen
Ni kommer då betala in hela beloppet direkt. Denna betalas inom 2 dagar från det att vi har bekräftat er reservation genom att skicka er räkningen.

Längre än 60 dagar innan vistelsen
Ni kommer då betala in en anmälningsavgift som består av 20% av totalbeloppet (plus eventuell kostnad för avbokningsskydd). Denna betalas inom 7 dagar från det att vi har bekräftat er reservation genom att skicka er räkningen. Återstående belopp betalas senast 60 dagar innan ankomst, denna räkning skickas ut samtidigt som den för anmälningsavgiften.

Hur avbokar jag?

Avbokning sker skriftligen till oss via gastservice@tullasstugan.se. Se hyresvillkoren under rubriken "Avbokning" för detaljer kring att göra en avbokning.

Vad ingår i hyran?

Stuga för självhushåll. Snöskottning, ved till kamin, Internet, båt med utombordsmotor (sommartid).

Jag vill boka en annan period än de ni har här på webbplatsen, går det?

Vi försöker göra allt för att lösa era behov, dock beror det helt på beläggning. Gör en bokning här på webbplatsen och skriv detaljer om er förfrågan i meddelandefältet så kommer vi försöka hjälpa er och modifiera er bokning utifrån det.

Ankomst och avresa?

Om inte annat avtalats gäller tillträde klockan 15:00 på ankomstdagen och avresa klockan 10:00 på avresedagen.